"För en meningsfull tillvaro med integration i fokus"
logga
 • slider 1
 • slider 2
 • slider 3

Verksamheten

Verksamhetens mål är att se till att ungdomarna får en trygg och meningsfull tillvaro med en närhet till personal som kan hjälpa dem och tillgodose deras individuella behov.

Ungdomarna får gå i skolan och lära sig språket. Målet är att skapa förutsättningar för att öka deras motivation att integreras i det svenska samhället.

Boendet ligger på Östervägen 71 i ett äldre villaområde i Kungsängen. Närhet till stora strövområden och med Lillsjön och Mälaren på promenadavstånd, badplatser finns i båda sjöarna. Pendeltåg samt bussar finns i centrum ett par minuters promenad från villan. Där finns också skola, vårdcentral samt affärer.
Villan i två plan har plats för tolv ungdomar med egna rum. Villan omgärdas av en stor uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar. Det finns en stor inglasad veranda som med fördel kan användas för aktiviteter.

Viktigt för oss är att vården bedrivs kunskapsmässigt med god etik och jämställdhet och att vården utformas i samverkan med den enskilde samt god man och Socialtjänsten.

Personalen arbetar med fokus på att ge ungdomarna eget ansvar men ändå finnas till hands i situationer där de behöver stöd. För att ungdomarna ska få en trygg familjekänsla hjälps vi åt med hushållsarbetet, varje boende städar sitt eget rum och ansvarsområde,och måltiderna äter vi gemensamt.

Dianahome tar emot ungdomar både vid akuta och planerade placeringar.
 • Kontakta oss

  Ni kan maila oss på följande adress
  info@dianahome.se
 • Adress

 • Kontaktpersoner

  Hengame Azar / Verksamhetschef
  070-234 56 89

  Hamid Pahlevani / Personalchef
  073-600 10 22